Çandır Ortaokulu

WEB https://candirortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çandır Köyü / Kalecik / Ankara
VİZYON : Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir ilköğretim kurumu olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, yaşamı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün eğitim verilmektedir.
Saatler : 09.00-15.10
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Servis : Servis yoktur.
Ulaşım : Öğretmenler kendi imkanlarıyla gelmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Köyümüz Kalecik´e 20 Km. Ankara´ya 80 Km. uzaklıkta olup Ankara-Çankırı yolu üzerindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :